Vacancies

(SENIOR) ONDERZOEKER

PHARMO is op zoek naar een (senior) onderzoeker als onderdeel van de afdeling Onderzoek.

Je hebt affiniteit met data uit de gezondheidszorg, vindt het leuk om onderzoeksvragen methodologisch uit te denken en bent een sparringpartner voor je collega’s en opdrachtgevers. Je voert in teamverband analyses en (deel)-opdrachten uit; onder andere gegevensverwerking, statistische analyses en literatuuronderzoek. Je bent breed inzetbaar in diverse projecten.

Als (senior) onderzoeker ben je verantwoordelijk voor het gehele onderzoekstraject. Je vertaalt de vraag van de opdrachtgever naar een concreet onderzoeksvoorstel welke uitgevoerd kan worden met de medisch inhoudelijke databanken uit het PHARMO Data netwerk. Als projectleider kun je de (junior) onderzoekers en data analisten begeleiden bij de uitvoering van statistische analyses en ben je verantwoordelijk voor het resultaat. Je bent in staat om onder tijdsdruk, zowel onderzoeksrapporten voor opdrachtgevers als wetenschappelijke publicaties in internationale toptijdschriften, te realiseren. Je treedt op als consultant voor de opdrachtgever, geeft lezingen en staat bekend als specialist op jouw vakgebied. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van werkterreinen, het onderhouden van jouw netwerk en het plegen van acquisitie samen met de Business Development Manager.

De afdeling Onderzoek: maakt gebruik van methoden en technieken op het gebied van de klinische epidemiologie en farmaco-epidemiologie in het bijzonder; statistiek en biostatistiek; farmacovigilantie en postmarketing surveillance; farmaco-economie en gezondheidseconomie; beleids- en maatschappelijk geneesmiddelenonderzoek.

Profiel

• Een academisch opleidingsniveau op het gebied van gezondheid/farmacie, bij voorkeur (gepromoveerde) epidemioloog
• Kennis én ervaring met epidemiologie, statistiek en gerelateerde software
• Gevoel voor balans tussen commercieel en wetenschappelijk belang
• Meedenken met, en inhoudelijk oog voor, de ontwikkelingen binnen je vakgebied
• Goede beheersing van de Engelse taal
• Teamwerker die gemakkelijk en helder communiceert
• Klantgericht, communicatief en zakelijk ingesteld
• Je herkent je in de volgende eigenschappen: betrokken, doorzetter, creatief, eerlijk en duidelijk, humor, flexibel

PHARMO

PHARMO biedt: een functie waarin je maatschappelijke betrokkenheid, wetenschappelijke kennis en commercieel vakmanschap combineert. Een positieve werksfeer met betrokken collega’s en een enthousiast directieteam. Een passend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met mevrouw Heleen van Engeland telefoonnummer (030) 7440 805 of bezoek www.pharmo.nl.
Je schriftelijke sollicitatie kun je per e-mail sturen naar heleen.van.engeland@pd-groep.nl t.a.v. mevrouw H. van Engeland.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Share this vacancie