Vacancies

JUNIOR ONDERZOEKER

PHARMO is op zoek naar een junior onderzoeker ter ondersteuning van de afdeling Onderzoek.

In je dagelijkse werk houd je je bezig met het in teamverband uitvoeren van analyses en (deel)opdrachten. Dit omvat onder andere statistische analyses, gegevensverwerking en literatuuronderzoek. De resultaten van het onderzoek worden weergegeven in rapporten of wetenschappelijke publicaties. Je draagt bij aan vernieuwingen op één of meer themagebieden en bent resultaatgericht.

De afdeling Onderzoek maakt gebruik van methoden en technieken op het gebied van de klinische epidemiologie en farmaco-epidemiologie in het bijzonder; statistiek en biostatistiek; farmacovigilantie en postmarketing surveillance; farmaco-economie en gezondheidseconomie; beleids- en maatschappelijk geneesmiddelenonderzoek.

Profiel

• een academische opleiding in de geneeskunde, farmacie of gezondheidswetenschappen succesvol heeft afgerond
• ervaring heeft op het gebied van epidemiologisch onderzoek en kennis heeft van statistiek en gerelateerde software (kennis van SAS is een pré)
• een goede beheersing heeft van de Engelse taal en goede schriftelijke vaardigheden
• kan meedenken met en inhoudelijk oog heeft voor de ontwikkeling op relevante terreinen in de gezondheidszorg
• klantgericht, communicatief en zakelijk is ingesteld
• zich herkent in de volgende eigenschappen: betrokken, doorzetter, creatief, eerlijk en duidelijk, humor, flexibel

PHARMO

PHARMO biedt: een functie waarin je maatschappelijke betrokkenheid, wetenschappelijke kennis en commercieel vakmanschap combineert. Een positieve werksfeer met betrokken collega’s en een enthousiast directieteam. Een passend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie

Herken je jezelf hierin? Stuur dan je CV én motivatiebrief naar Heleen van Engeland (heleen.van.engeland@pd-groep.nl). Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen met Heleen van Engeland via tel: (030) 7440 805.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Share this vacancie